dimecres, 19 de juny del 2013

Sagunt acull demà les presentacions de "Cròniques des de l'infern" i "La profecia del llorer"


Després de Xàtiva i Algemesí, Sagunt serà la nova parada de la gira de presentació de Manel Alonso i Antoni Rovira, que presenten conjuntament les seues obres, "Cròniques des de l'infern" i "La profecia del llorer". Serà demà dijous 20 de juny a les 19.30 hores, a l'Espai Bloc de la capital morvedrina.

"Cròniques des de l'infern" és la incursió d'Alonso en el terreny del gènere de l'article d'opinió. Al llarg dels dos darrers anys, el de Puçol ha posat sobre la taula els grans temes que afecten la societat valenciana actual, en les seues múltiples crisis. Precisament, n'Antoni Rovira ha estat l'encarregat de seleccionar la cinquantena d'articles, i els ha relacionat amb els cants de la "Divina Comèdia" de Dant, tot donant peu a un curiós i interessant maridatge a través del temps i l'espai però amb un fons més comú del que hi pareix a primera vista.

Per la seua banda, amb "La profecia del llorer", Rovira combina elements com el misteri i la història per relatar les aventures de dos filòlegs que troben un antic manuscrit baix la parròquia de Montesa.

Per conèixer més al voltant de les obres i de la presentació a Sagunt, podeu consultar els articles que han publicat els diaris locals El Económico i Morvedre.info

Us recordem que podeu adquirir aquest llibre a onadaedicions.com sense despeses d'enviament (consulteu condicions)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada