dimecres, 12 de juny del 2013

"Jo somiava…" va posar de manifest el paper de la lactància materna amb èxit

Dissabte al matí, la maternitat va ser la protagonista al Mucbe de Benicarló amb la presentació de "Jo somiava…", el conte de María José Llorach i Mar Espinosa que promou la lactància materna amb èxit entre mares, pares i fills. L'autora va fer cinc cèntims d'aquest projecte, publicat dins la sèrie d'àlbums il·lustrats "Imagina". 

María José Llorach amb "Jo somiava…"

El llibre es llegeix des de les dues cares, en una, ens posem en pell de la mare, i en l'altra, en la del nadó, per trobar-se al mig. Cadascun narra les seues experiències, els sentiments i les emocions que li desperten aquestos moments tan especials. A més, els textos i els dibuixos s'acompanyen de les indicacions de l'Organització Mundial de la Salut per dur a terme una lactàcia materna amb èxit, així com una carta de la comare Merche Jovaní, qui exposa els beneficis d'aquesta pràctica.

Mares i pares, filles i fills, al Mucbe

A més de "Jo somiava…", l'acte va comptar amb la presentació de la revista de l'Associació Mares Pares i Fills, i la intervenció de Cristina Masip al voltant de la prevenció i cura dels ulls en l'època escolar.

Cristina Masip
Imatges: María José Llorach

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada