divendres, 14 de juny del 2013

"La cuina de la carxofa de Benicarló" al blog de Libros de cocina y gastronomia

Sebastián Damunt és un dels blogaires gastronònimcs de referència. Escriu en diversos espais sobre matèries culinàries, amb l'aval d'una extensa biblioteca d'obres centrades en aquesta temàtica, que abasta pràcticament totes les vessants. Un dels seus blogs és Libros de cocina y gastronomia, on mostra i difon publicacions, com és el cas de "La cuina de la carxofa de Benicarló", un de les darreres entrades.

Damunt, tot seguint l'estil que hi dóna al lloc web, no valora tant l'obra, sinó que pren fragments significatius de la mateixa per a que els lectors puguen copsar si hi té interés. En el cas del llibre de la col·lecció La Teca, l'article imita el seu ordre i comença amb algunes frases destacades de les personalitats que han rebut la Carxofa d'Or de Benicarló i que han deixat constància la seua relació amb el producte més conegut de l'horta benicarlanda: Josep Cuní, Pere Tàpias, Pepa Fernández i Àngel 'Pichi' Alonso.

A partir d'ací, el lector o la lectora pot veure una versió resumida de "La cuina de la carxofa de Benicarló", amb la llista de les propostes que han preparat els cuiners i cuineres de l'Agrupació de Restauradors de la ciutat. Algunes d'elles incorporen l'entradeta a l'àpat, sovint un consell, un record o una anècdota del mateix creador/a del plat, altres es poden degustar amb la vista amb les fotografies de Ramon París que il·lustren l'obra.

Podeu fer-hi una ullada a l'article de Libros de cocina y gastronomia tot clicant ací.

Us recordem que podeu adquirir aquest llibre a onadaedicions.com sense despeses d'enviament (consulteu condicions)

1 comentari:

  1. Hola, amics d'Onada!!
    Gràcies per aquesta entrada dedicada a un dels millors blogs de llibres de cuina i gastronomia
    Sebastián fa una feina gran, brillant i excel·lent.
    Fins ben aviat, bon cap de setmana.

    ResponElimina