dijous, 20 de juny del 2013

"La cuina del Delta de l'Ebre", Premi Ebrelíders 2012

El receptari de l'Associació Local de la Dona de la Cava ha obtingut un nou reconeixement. Si fa uns mesos va ser guardonat amb el Gourmand al Millor Llibre de Cuina Mediterrània d'Espanya-Catalunya, ara s'ha imposat als Premis EbreLíders, dins de la categoria de Gastronomia i Turisme. 

Els EbreLíders són convoquen anualment pel Canal TE i el Diari Més, i cerquen aquells personatges i entitats de les Terres de l'Ebre que han reeixit més en cadascun dels apartats, que hi van des dels esports o la joventut fins les empreses o la gent gran. És un premi popular, en el que els i les usuàries de la pàgina web del guardó voten entre els nominats que s'han presentat. En el cas de "La cuina del Delta de l'Ebre" el nombre de vots va aplegar als 5.005, cinc-cents més que el segons, l'oficina de turisme de l'Ametlla de Mar. A més a més, en el còmput general, va ser la tercera proposta més votada, rere Glòria Espuny (categoria Maiors) i la Colla Castellera Xiqüelos i Xiqüeles del Delta (categoria Projecció cultural).

Un nou éxit, doncs, d'aquest llibre que aprofundeix en les arrels culinàries del Delta a partir dels ingredients que dóna el mar i l'horta. Són plats que composen un paisatge, una societat i una forma de viure, de manera que ens permet conèixer el Delta de l'Ebrea partir d'una cassola.

En aquest vídeo podeu veure el lliurament del Premi EbreLíders a "La cuina del Delta de l'Ebre", a la gala que es va celebrar a l'Ametlla de Mar passat 7 de juny


Us recordem que podeu adquirir aquest llibre a onadaedicions.com sense despeses d'enviament (consulteu condicions)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada