divendres, 19 de setembre del 2008

La Banda de Música d Peníscola, ja compta amb un llibre

Un instant de la presentació del llibre19/09/2008. Abans d'ahir, dimecres 17 de setembre, de 2008, el Centre d’Estudis de Peñíscola acollí l’anunciada presentació del llibre titolat “Las bandas de música de Peñíscola. 25 años como músico”, escrit per Vicent Esbrí Martí, expresident de l’Associació Musical i músic actiu de la Banda de Música des de fa 25 anys. A l’acte de presentació acudiren vora 200 persones, entre les que es trobaven alguns dels membres de la Corporació Municipal així com el President Provincial de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana de Castelló, el President Comarcal i el Secretari Comarcal de la mateixa, i estigué presidit per la Presidenta de l’Associació Musical, Raquel Bayarri Bayarri, què obrí l’acte, Vicent Esbrí Martí, autor del llibre, Andrés Martínez Castellá, alcalde de la localitat, i Ramon París Peñaranda, responsable d’Onada Edicions.
La presentació s’inicià amb la projecció d’un video en el que es feia un petit resum del que era el llibre, narrat per Isabel Simó Forner, membre de la Banda de Música, amb la projecció d’imatges que conformen el mateix. Acte seguit, van prendre la paraula en primer lloc la Presidenta de l’Associació, qui elogià la figura de Vicent i la tasca que ha dut a terme; Vicent Esbrí, que parlà més en profunditat sobre el llibre; Ramón París Peñaranda, com a responsable de l’editorial, destacant el carácter de llegat cultural per a Peñíscola del llibre, i en darrer lloc l’alcalde de la localitat, qui va fer lectura del pròleg del llibre, escrit per ell mateix, destacant la importància de la Banda de Música per a la cultura de Peñíscola, així com el que significa el llibre escrit per Vicent, la mostra d’una gran història d’afició y cultura musical.

La presentació conclogué amb la signatura del llibre per part de l’autor a totes aquelles persones que l’adquiriren.

Per altra banda, cal dir que el llibre està a la venda en la seu de l’Associació Musical i en diversos establiments col·laboradors de Peñíscola. El preu és de 25 €. Per a més informació es pot contactar amb l’Associació Musical a través de l’adreça electrònica info@bandamusicapeniscola.esEsta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla , o bé al telèfon de l’Associació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada