divendres, 24 d’abril del 2009

Onada editarà els premis literaris "Ciutat de Sagunt"

Avui 24 d'abril s'ha fet públic les obres guanyadores dels premis literaris Ciutat de Sagunt 2009. Els guardonats d'enguany són Marc Artigau de Barcelona, amb el premio Pepe Alba de Teatre per l'obra "Les sense ànima". Salvador Iborra, de València, que ha merescut el Jaume Bru i Vidal de Poesia per "Els cossos oblidats". Mentre que el Ciutat de Sagunt de novel·la ha estat per a Manel Joan i Arinyó, de Cullera, amb l'obra "Fem un trio".

Els premis literaris «Ciutat de Sagunt» estan organitzats pel Gabinet de Promoció del Valencià. Hi han participat en aquesta edició 66 obres de tota l'àrea lingüística, 20 d'aquestes en el VI Certamen de Teatre «Pepe Alba», 23 en el XI Certamen de Narrativa; i unes altres 23 en el XII Certamen «Jaume Bru i Vidal».

Els jurats d'enguany han comptat amb la presèsncia de professionals tan reconeguts com ara els poetes Joan Gregori, Ángeles Quintana i Manuel Bellver; els escriptors Albert Forment, Enric Lluch, els crítics Xavier Vellón, Josep Manuel San Abdon o els actors i dramaturgs Lola López i Ismael Bereje.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada