divendres, 24 d’abril del 2009

Un públic multitudinari en la presentació de "Pastes i dolços de Benicarló"


























La seu de la Penya Setrill tot i ser un magnífic espai per celebrar actes culturals ha resultat insuficient per acollir una nombrosíssima audiència interessada en la publicació que recull el patrimoni gastronòmic de la rebosteria benicarlanda.

L'acte va començar amb unes paraules del president de la Penya Setrill, Jaume Rolíndez, donant la benvinguda als autors i als assistents. El presentador de l'acte, Joan Ferré, exforner i pedagog va sintetitzar la fórmula per elaborar el llibre "caduferisme i il·lusió". Tot seguit, Jordi Espiell va explicar la gènesi del llibre i els beneficis desestressants i emotius que reporta l'activitat rebostera. Toni Alberich, coautor i forner solvent, va explicar als assistents, que van tinbdre l'oportunitat d'accedir al local, els secrets per elaborar un bons dolços benicarlandos. Va cloure el torn de paraules Juanjo Roda, director de la col·lecció La Teca, d'Onada Edicions, el qual va felicitar els autors per la feina realitzada i va agrair el suport de la Caixa Benicarló al projecte d'edició i a la Penya Setril per acollir-nos al caliu de casa seua.

Acabats els parlaments el forn Àvila va oferir al quantiós públic assistent una selecció de dolços benicarlandos acompanyats de moscatell de la terra.

L'únic contratemps de l'acte va ser les moltes persones que no van poder accedir a la presentació per participar de l'esdeveniment perquè el local i l'entrada ja es trobava ple de gom a gom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada