dissabte, 29 de desembre del 2018

El diari Ara selecciona "El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera" com un dels millors llibres gastronòmics del 2018

El suplement gastronòmic del diari Ara, Mengem, ha publicat una selecció amb els deu millors llibres de cuina d'aquest any a punt de tancar. I entre d'ells, la redactora Mery Loor ha escollit "El rebost perfecte", el retrat humà i gastronòmic que ha realitzat l'escriptor Joan Garí sobre el xef Miquel Barrera i la seua aposta pels productes de proximitat de les comarques de Castelló que conformen la carta del Cal Paradís, el restaurant de la Vall d'Alba amb el qual té una estrella Michelin.

Aquest és un llibre d’experiències i memòries que gira al voltant del xef valencià Miquel Barrera. No és només un llibre de receptes, sinó que és una ruta gastronòmica a la recerca de l’origen dels ingredients clau per a aquest xef. De què està format el rebost perfecte al qual fa referència el títol? L’autor del llibre, l’escriptor Joan Garí, ho té clar: vi, oli, peix, bolets i formatges, entre altres productes que hi ha a la cuina de Miquel Barrera al restaurant Cal Paradís, a la Vall d’Alba, que té una estrella Michelin. El llibre ha estat guardonat amb dos premis Gourmand World Cookbook Award.

Podeu llegir l'article sencer tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada