dijous, 5 de novembre del 2020

Es convoca el VII Premi de Narrativa Breu Ciutat d'Amposta

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Amposta i la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó ha convocat una nova edició del Premi de Narrativa Breu que pren el nom de la capital del Montsià. Aquest setè Ciutat d'Amposta està obert a la participació fins el pròxim 15 de febrer de 2021, i les bases continuen en la línia dels anys anteriors.

Així, es demana una obra en català, original, inèdita i que no haja estat premiada amb anterioritat. L'extensió ha de comprendre entre 40 i 70 pàgines en format Din-A4, a una sola cara i a doble espai. La temàtica és lliure. Hi ha dos premis, el guardo principal, dotat de 2.000 euros, i un accèssit de 700 euros. Tant l'ún com l'altre es poden declarar deserts.

Cal lliurar quatre còpies de l'obra a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, acompanyades de la còpia de la instància-sol·licitud del Registre general de l'Ajuntament d'Amposta (es pot recollir al primer pis del consistori o descarregar-se de la web municipal), així com una declaració responsable que afirme que es compleix amb els requeriments de la Llei 38/2003 i que no es tenen deutes pendents amb l'Agència Tributària, la Seguretat Social i l'Ajuntament d'Amposta.

La Biblioteca també acollirà l'acte de lliurament del Premi Ciutat d'Amposta, programat en el marc dels actes de Sant Jordi a la localitat, al mes d'abril de 2021.

Aquests guardons, de caràcter biennal, busquen estimular l'hàbit i el gust per la lectura i l'escriptura per mitjà d'històries curtes i punyents. "Tant de bo fóssiu aquí" de Fede Cortés i "La carta oculta" de Susanna Lizarraga han estat les dues darreres obres guanyadores, publicades en la sèrie Minor de la col·lecció Narratives d'Onada Edicions.

Més informació tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada