dijous, 5 de novembre del 2015

Activitats escolars d'obres d'Onada a la Plaça del Llibre

De nou, al voltant del 20 de novembre, Diada del Llibre Valencià, el cap-i-casal acull la Plaça del Llibre, un conjunt d'activitats culturals amb la literatura pròpia com a protagonista. Com a les edicions anteriors, una part del programa va dedicat als més joves, tot convidant els centres escolars a acudir a trobades amb autors i autores, tallers, animació lectora, etc.

Onada Educació, el projecte d'Onada per portar a les aules lectures entretingudes i amb valors, hi serà present amb quatre activitats escolars:

Per a 2n i 3r cicle de Primària, el dijous 19 de novembre, de 10.15 a 11 hores, Mercè Climent realitzarà una animació lectora a partir de la novel·la infantil "Marc i el poder sobre el temps", les aventures d'un xiquet que rep el sorprenent poder d'aturar el temps a la seua voluntad.

Per a Primària i 1r cicle d'ESO, el divendres 20 de novembre, d'11.30 a 12.30 hores, Jordi Colonques farà un taller d'iniciació naturalista amb "urbanimals", una categoria sorgida del seu llibre "La rebel·lió dels plasticanimals", en què el lector haurà de triar el millor camí per evitar que estos revoltosos animals que han pres vida facen un estropell a casa.

Per a 3r cicle de Primària i 1r cicle de Secundària, el divendres 20 de novembre, de 12.30 a 13.30, Vicent Palatsí descobrirà les curiositats que pot amagar un diccionari amb "El cas de les paraules inaudites", un grapat d'historietes amb paraules inversemblants i gairebé impossibles.

Per a 2n cicle d'ESO i Batxillerat, el dijous 19 de novembre, a les 10.15, Josep Usó durà a terme una xerrada a partir de la seua novel·la "L'any de l'herba sana", un dramàtic retrat de la postguerra a un xicotet poble de la Plana de Castelló que entronca, dècades després, amb la recuperació de la memòria històrica.

Aquestes activitats estan previstes per a grups escolars. Si sou mestres i voleu apuntar el vostre centre educatiu a cap d'aquests actes, heu d'emplenar aquest formulari d'inscripció. Hi ha de termini fins el 10 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada