dijous, 12 de novembre del 2015

Maria Josepa Montagut, Joan Besalduch i Ivan Carbonell presentaran els seus llibres a la Plaça del Llibre

Al voltant de la Diada del Llibre Valencià, un dels actes principals que s'organitzen en aquesta efemèride és la Plaça del Llibre, que converteix l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, a València, en l'epicentre de la literatura feta a ca nostra i en la nostra llengua. Hi tindrà lloc entre els dies 19 i 22 de novembre, i com en edicions anteriors, Onada també hi participa enguany amb un aparador on hi podreu trobar algunes de les últimes novetats en els gèneres més diversos: narrativa, poesia, infantil-juvenil, assaig, cuina, etc.

La Plaça del Llibre hi té nombroses vessants; així, a més a de la taula d'Onada a la llibreria, i de les activitats destinades als centres escolars podrem comptar amb la presentació de quatre obres d'autors i autores de l'editorial. Són les següents:

El dijous 19 de novembre, a les 18 hores, a l'Aula 1, Maria Josepa Montagut i Mariner farà cinc cèntims de "Papallones silenciades sobre una mar de gel", el primer poemari de l'autora de Montcada. Comptarà amb la participació de Josep Vicent Sanxis i Lerma.

El dissabte 21 de novembre, a les 18 hores, a l'Aula 1, Joan Besalduch presentarà "Dotze campanades", una emotiva narració que a partir de les evocacions de la infantesa de l'autor a Sant Mateu, la capital història del Maestrat, traça els sentiments d'una generació colpejada per la derrota. L'acte comptarà amb la música de la violinista Laia Besalduch.

També el dissabte 21 de novembre, a les 19.30 hores, al Terrat, Ivan Carbonell presenta dues novel·les, la novetat "La paciència del minotaure" i "La promesa del gal·lés", premis Ciutat de Benicàssim i Ciutat de Sagunt respectivament, unes aventures de misteris, intrigues, viatges arreu d'Europa, velles històries i cultura popular protagonitzades per la colla de l'Evian, Rai i molts més personatges que conformen l'univers literari de Carbonell. La presentació serà a càrrec d'Ana Valls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada