divendres, 6 de novembre del 2015

Preparant novetats: "Simfonia per a set veus" de Raül Francés


Novembre és un mes de poesia a Onada. A la novetat de "L'aire absent" del gandià José Manuel Prieto s'hi suma ara "Simfonia per a set veus", el nou poemari de Raül Francés, un jove valor del gènere a les lletres valencianes. L'estrena està prevista per al divendres 20 de novembre a Ontinyent.

Amb "Simfonia per a set veus" ens endinsem en un espai on la poesia pren vida. El poemari ens transporta a un lloc on la música dibuixa els passos d’un esdevenir que nota a nota va construint el tot plegat d’un pensament que habita la nostra existència. Música, poesia i filosofia s’entrecreuen en un camí per a començar a contar un relat. Una història que va despertant els sentiments a través del retrobament d’un etern retorn que configura l’acció.

Raül Francés i Gómez naix el 30 d’agost de 1990 a Ontinyent, la Vall d’Albaida. És llicenciat en Filosofia per la Universitat de València i actualment estudia el Màster de Professor en Educació Secundària en l’especialitat de filosofia a la mateixa universitat. Col·labora en diversos periòdics com La Plaça, diari local de la Font de la Figuera, o Morvedre.info, diari de Sagunt i el Camp de Morvedre. Té un blog, Meditacions a la muntanya, on reflexiona sobre les coses que el preocupen en forma de conte, poesia, meditació o dissertació. Li encanta l’existencialisme i es vincula prou dins d’aquest corrent de pensament. Actualment forma part d’un projecte literari amb altres autors en forma de revista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada