dimecres, 18 de novembre del 2015

Presentacions i signatures d'obres d'Onada a la Plaça del Llibre


De nou, el catàleg d'Onada estarà representat amb escreix a la Plaça del Llibre, l'esdeveniment literari que se celebra, per tercera ocasió, al centre Octubre de València, entre els dies 19 i 22 de novembre. A més a més de la taula amb la selecció de les novetats d'Onada, diversos autors i autores es desplaçaran fins l'espai cultural per fer cinc cèntims de les seues obres.

D'aquesta manera, pel que fa a les presentacions, hi ha tres programades enguany. La primera és aquest dijous 19, a partir de les 18 hores a l'Aula 1 de l'Octubre. La poetessa de Montcada Josepa Montagut i Mariner parlarà de "Papallones silenciades sobre una mar de gel", acompanyada de Josep Vicent Sanxis i Lerma. 

Les altres dues presentacions seran el dissabte 21. A les 18 hores, i també a l'Aula 1, l'autor santmatevà Joan Besalduch exposarà la novel·la "Dotze campanades", un evocador retrat d'una generació. Estarà acompanyat de la música de la violinista Laia Besalduch.

I a les 19.30 hores, a l'Aula Terrat, Ivan Carbonell presenta dues novel·les de misteris, viatges i aventures: "La promesa del gal·lés" i la novetat "La paciència del minotaure", premi Ciutat de Benicàssim de Literatura de Viatges.

Signatures

A més a més de les presentacions a l'ús, durant la Plaça del Llibre un bon grapat d'autors i autores hi seran per l'Octubre per signar exemplars de les seues obres. La vesprada del dijous hi comptarem amb Gemma Sanginés, traductora de l'assaig "Gaudir de la llengua" del basc Karmelo Ayesta, juntament Josepa Montagut i Mariner. 

L'endemà divendres, al vespre, és el torn de Vicent Palatsí, autor de "El cas de les paraules inaudites" i de Joan Manuel Matoses, qui guanyara el Ciutat de Sagunt i el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians amb la dramatúrgia "Àfrica".

El gruix del programa de signatures serà el dissabte 21 de novembre. Al matí hi ha prevista la participació de Josep Usó amb la novel·la "L'any de l'herba sana", d'Aina Garcia Carbó amb el poemari "Rere la paraula" i l'il·lustrador Ángel Carreras, coautor de l'àlbum infantil "Alfred i els tres peixets del matí". Finalment, a la vesprada hi signaran els ja esmentats Joan Besalduch i Ivan Carbonell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada