dilluns, 1 de març del 2010

Presentació de 'L'estirp de la sang reial'


El dimarts dia 2 de març, a les 19 hores a la llibreria Babel de Castelló, es presentarà la novel·la juvenil d'intriga L'estirp de la sang reial. Si podeu passar per allí, serà un plaer compartir l'estona amb vosaltres. La presentació serà a càrrec de Canto Nieto i Pep Castellano.

Sinopsi de l'obra
L’endemà de les festes de Carnaval, el comissari Arrufat es desdejuna amb el cadàver d’un monjo tirat entre les escombraries. Ell pensa que el cas li ve gran i per acabar-ho d’adobar Marta Ferreres, una jove disposada a tot per esclarir la mort dels seus pares, li complica la investigació; o potser, no? L’estirp de la sang reial és una novel·la d’intriga, amb investigacions criminals, sectes, fanatismes, corrupció i misteris variats, ben amerada de la màgia que traspua en la comarca del Baix Maestrat.

Pep Castellano Puchol (Albocàsser, 1960). És pedagog, treballa de tècnic de formació a la Generalitat Valenciana. També explica contes juntament amb Canto Nieto i escriu. Ha publicat diverses obres de literatura infantil i juvenil, hi destaquen: L’herència dels càtars, premi Samaruc 2001; Ferum de silenci, premi Enric Valor de narrativa Juvenil 2004; Els pirates no ploren, premi Carmesina 2008. També ha obtingut el premi Vicent Silvestre 2009 per Bernat, un científic enamorat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada