dijous, 27 de setembre del 2012

Ivan Brull participa avui a l'Escriptors al Terrat, a l'Edifici Octubre de València

El poeta valencià és un dels dos participants en aquesta represa del programa "Escriptors al Terrat", que cada darrer dijous de mes duu a l'edifici Octubre Centre de Cultura Contemporània de València als literats més destacats. Dins de les diverses vessants literàries, en aquesta ocasió s'ha optat per trobar un poeta novell i un de veterà, com és en Jaume Pérez Montaner, un clàssic de les lletres valencianes. Serà avui a partir de les 19.30 hores i està organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

Ivan Brull (València, 1978) s'ha llançat al món de la poesia de la mà de "Cantaments", un poemari publicat al 2010 després de guanyar el Jaume Bru i Vidal Ciutat de Sagunt d'eixe any, i que ha estat definit com "engrescador, una cruïlla de temàtiques i recerques formals on l’autor tracta de trobar, entre un material heterogeni fet de records i experiències, la seua veu poètica." (Xavier Aliaga).

Jaume Pérez Montaner (L'Alfàs del Pi, 1938) acumula una extensa tasca cultural. Poeta, assatgista, professor, traductor, crític literari, president de l'AELC… Una referència en la literatura valenciana contemporània.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada