dilluns, 24 de setembre del 2012

L'Exposició dels Contes de Muniatto arriba a Tàrrega

Les Contalles de Muniatto comencen a Tàrrega una tardor que es presenta plena d'actes i fires que recorreran les nostres comarques, i on, de la mà de les seues autores, l'Ester i l'Olga Besolí, podreu trobar les aventures del xiquet Muniatto, contes que ensenyen valors com el respecte, la tolerància, la imaginació o la creativitat.

Els Dibuixos dels Contes són una exposició que al llarg d'enguany la il·lustradora, Ester Besolí, ha mostrat en diversos indrets. Són una selecció de les millors imatges que ha deixat en els catorze contes de Muniatto que s'han publicat fins ara. Aquests dies, com hem comentat, estan a la capital de l'Urgell. Fins el proper 21 d'octubre els podreu veure al restaurant El Gat del Rosal (Av. Onze de Setembre), espai de l'Associació Alba i dedicat a la integració.

A més a més, el cap de setmana del 29 i 30 de setembre, podreu trobar els Contes de Muniatto a la Fira Ibèrica que se celebra a Alcanar. La setmana següent, viatgen cap la Terra Alta, a la Fira del Mostillo d'Horta de Sant Joan. El 12 i 13 d'octubre és el torn de la Fira de l'Aiguardent de Prat de Comte, i per concloure un atapeït inici tardorenc, el dissabte 20 d'octubre hi participen de les Jornades Ebrenques que hi tindran lloc a la Biblioteca d'Amposta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada