dimarts, 22 de juliol del 2014

L'Aplec dels Ports acull les presentacions de "Cròniques des de l'infern" i "El meravellós viatge de Libori"


Aquest cap de setmana, els Ports -i en concret Sorita- esdevenen la capital cultural de les nostres comarques. Del 25 al 27 de juliol, torna l'Aplec, que en aquesta 36ena edició proposa un programa carregat de música, espectacle, reivindicació, territori, i també, lligat a l'anterior, literatura.

Enguany s'hi presenten dues obres d'Onada en el marc de l'Aplec dels Ports, ambdues el diumenge 27, a les 16 hores, a la Casa de la Cultura de Sorita: "Cròniques des de l'infern" de Manel Alonso, i "El meravellós viatge de Libori" de Mònica Segura.

En el primer cas, aquesta presentació continua el projecte de l'autor de Puçol de dur el seu llibre a cadascuna de les comarques valencianes, fet que es veu reflectit en les nombroses presentacions repartides per la nostra geografia. De plena vigència, les cròniques alonsianes descriuen i reflexionen al voltant de les diverses crisis que colpegen la societat del País Valencià.

Mentre, amb les aventures de Libori, Mònica Segura ha elaborat una interessant i completa iniciativa per apropar als més menuts la importància del patrimoni del seu poble, Forcall, el qual compta amb el jaciment de Lesera. "El meravellós viatge de Libori" és una de les accions de La maleta de Libori, gràcies a la qual els escolars coneixen i comprenen la necessitat de preservar i conservar la nostra història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada