dimecres, 27 d’abril del 2016

L’escriptora Maria Carme Roca presentarà la nova novel·la de Joan Pinyol


Divendres 29 d’abril a les set de la tarda i al Saló Rosa de La Lliga de Capellades, l’escriptora Maria Carme Roca farà la presentació de “El mar de les ombres”, la nova novel·la de l’escriptor capelladí Joan Pinyol que acaba de publicar Onada edicions. L’acte s’emmarca en la programació d’activitats d’aquesta entitat capelladina i suposarà la tercera presentació del llibre després que la setmana passada es donés a conèixer tant a la Biblioteca Central d’Igualada com a la Llibreria l’Odissea de Vilafranca del Penedès.

“El mar de les ombres” narra les aventures del Miquel, un jove capelladí de dinou anys que escapa de la mort segura que li esperava a la Guerra del Marroc i s’embarca cap a la vida en un vapor de la Companyia Transatlàntica que l’any 1909 fa el trajecte Barcelona-Buenos Aires. Es tracta d’una novel·la d’aventures, històrica, d’amor i amb molts elements de novel·la negra que convida els lectors a emprendre un viatge cap al passat en les diferents escales de la travessia (Cadis, Gran Canària, Natal) i que parteix d’una història real familiar situada el mateix any de la Setmana Tràgica.

Durant la darrera Diada de Sant Jordi l’escriptor capelladí va signar molts exemplars de la novel·la al seu poble, durant tot el matí, i també a la tarda des de les parades que les llibreries Llegim…? I Abacus tenien a la plaça de cal Font d’Igualada. A part de la de demà divendres a Capellades, les properes presentacions de la novel·la seran el 12 de maig al Museu Marítim de Barcelona (també a càrrec de la Maria Carme Roca), el 13 a Tortosa, el 14 a Amposta i el 15 a Vall-de-roures, a la comarca del Matarranya. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada