dijous, 21 d’abril del 2016

Onada, una presència rellevant a la Fira del llibre de València



Aquest any Onada edicions tindrà una presencia rellevant a la Fira de València amb una amplia agenda d’activitats que inclouen presentacions, recitals, signatures i tallers infantils. Una fira que se inicia amb molt bon sabor de boca, ja que el tret de sortida està acompanyat pel reconeixement al conte "Quan xiula l'avi", volum de literatura infantil que ha estat seleccionat entre els cinc millors llibres en la categoria infantil i juvenil en el concurs de La Llança de Sant Jordi que organitzen Òmnium Cultural i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana. El treball guanyador del Premi d’Album Il·lustrat Ciutat de Benicarló realitzat conjuntament per Clara Berenguer i Cèsar Barceló ha conquerit la Llança omplint de satisfacció als autors i a l’equip de l’editorial. De fet, "Quan xiula l’avi" serà una de les basses fortes de la fira, ja que l’interès per aquest conte infantil s’ha disparat, incrementant-se la demanda. La temàtica i la perspectiva des de la qual està enfocada, juntament amb les brillants il·lustracions aconsegueixen una historia única en tota la seua amplitud. Un conte entranyable que també colpirà, sens dubte, als adults.

D’altra banda, l’assistència d’autors d’Onada a la Fira en aquesta edició també serà destacada. Des de la caseta 31-32, l’editorial acollirà a Ivan Carbonell, Joan Francesc Peris, Lourdes Boïgues, Ángel Carreras i Enric Sanç, Francesc Gisbert, Raül Francés, Josep Usó, Maria Josepa Montagut, Antoni Gómez, Clara Berenguer i César Barceló, Fina Girbés, Aina Garcia Carbó, Vicent Penya, Jesús Giron, Alexandre Navarro, Clara Gil, Xema Balbastre o l'Associació Amamanta. Onada oferirà tota la gamma de novetats, en la qual se inclouen els nous autors de la narrativa valenciana, i llibres imprescindibles en totes les modalitats i gèneres. Cal destacar que en aquesta edició comparteixen espai amb Sembra llibres i editorial Andana conformant un gran trident editorial. Onada ja ha participat en altres fires literàries en les reconegudes editorials valencianes, com ara la Fira de Nadal, a la qual també va sumar-se l’editorial Perifèric edicions.

Així, fins a l'1 de maig, hi podreu trobar els títols d'Onada i molts més: narrativa, poesia, cuina, assaig, infantil i juvenil, territori… Tot acompanyat de plresentacions, signatures, tallers, recitals i de tot el món literari d’Onada.

Però l'editorial també estarà present en altres punts de la geografia per participar en diferents fires, com ara la de Vinaròs, que tindrà lloc dissabte 23 a l'Àgora del passeig marítim, o la de Benicarló, que es desenvoluparà diumenge 24.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada