dijous, 29 de setembre del 2016

La vila de Godall protagonitza el nou conte de Bàrbara i Jaume

La festa del Carnaval és un dels trets més característics de la vila de Godall, i per descobrir-la i conèixer-la des de dins, cap allà han marxat la Bàrbara i el Jaume per a viure una nova aventura. En “Per Carnaval, farina i cóc amb sal”, els dos joves i intrèpids protagonistes dels contes infantils de l’autora Núria Ibáñez hi participaran en l’espectacular enfarinada que guarneix de blanc els carrers godallencs, tastaran el cóc amb sal i es disfressaran per al ball amb uns vestits ben peculiars.

Aquest és el sisè conte de “El Montsià de Bàrbara i Jaume”, la reeixida col·lecció que pretén mostrar i difondre la riquesa patrimonial dels pobles de la comarca del Montsià. Amb cada volum dedicat a un poble diferent, “Per Carnaval, farina i cóc amb sal” és l’equador d’un projecte que ha comptat amb una gran acollida per part del públic. L’arqueòloga rapitenca Núria Ibáñez és la creadora d’aquests llibres, que en aquesta ocasió han comptat amb les fotografies d’Alfred Blanch, les il·lustracions de Míriam Cid i el tractament d’imatge de Marina Rascón. 


El nou conte es presentarà a Godall el pròxim dissabte 1 d’octubre a les 18.30 hores, al Centre d’Interpretació de la Serra de Godall, amb les intervencions de l’alcaldessa Tere Esmel, l’autora Núria Ibáñez i el fotògraf Alfred Blanch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada