divendres, 9 de setembre del 2016

Josep Manel Vidal i Josep Usó participen a la Setmana del Llibre en Català

La Setmana del Llibre en Català tancarà aquest diumenge 11 de setembre, la Diada de Catalunya, amb un esdeveniment literari de primer ordre: una lectura pública que comptarà amb més de seixanta escriptors i escriptores, i que ocuparà, de forma simultània, els escenaris 1 i 2 al llarg del matí, organitzat per l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

Entre els participants hi tindrem diversos autors d'Onada. Així, Josep Manel Vidal, autor del poemari "La fràgil arquitectura dels teus gestos", hi serà a les 13.35h a l'Escenari 1. El dia abans, dissabte al vespre, Vidal signarà exemplars a la caseta número 43. Un altre escriptor, també valencià, és Josep Usó, autor, entre d'altres novel·les, de "L'any de l'herba sana", qui serà a les 13.05 hores a l'Escenari 1.

Presentacions i signatures

Aquest acte s'hi suma als altres dos que duran a terme aquest cap de setmana autors d'Onada Edicions. Així, divendres, Joan Pinyol presentarà "El mar de les ombres", i l'endemà dissabte, Robert Cavaller hi signarà exemplars de "El topògraf". A més a més, podreu trobar un extens ventall del catàleg editorial a les casetes número 43 i 54.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada