divendres, 29 de juny de 2007

Everest, la conquesta d'un somni es presentarà a Benicarló

El dissabte 30 de juny es presentarà a Benicarló el llibre Everest
Povet.com 29/06/2007

L’Expedició Terres de l’Ebre a l’Everest, l’Associació Cultural Alambor i Onada Edicions, en col·laboració amb la Penya Setrill presentaran el llibre Everest. La Conquesta d’un Somni. Expedició Terres de l’Ebre Biblioteca Gràfica, 3 Onada Edicions, 2007.
En l'acte de presentació Intervindran els membres de l’Expedició. Serà el dissabte 30 de juny, a les 20 hores en la Seu de la Penya Setrill de Benicarló.
A través del present llibre eminentment visual els lectors, potser ja sabedors de la gesta del grup Terres de l’Ebre a l’Everest, podran conéixer i compartir alguns dels llocs, etapes i experiències dels integrants d’aqusta expedició. L’expedició Terres de l’Ebre a l’Everest ens va commoure un 17 de maig de 2006 en sentir que havien fet el cim del món.
Als cinc intrèpids expedicionaris -Agustí, David, Ferran, Josep i Marc-, els va acompanyar un grup de senderisme vingut des de les Terres de l’Ebre i que els va seguir des de Katmandú fins a l’Island Peak. Els integrants del grup de trekking van seguir un pla preestablert per tal d’aclimatar-se i fer una ruta en alçades a les quals no estan gaire acostumats, en contacte amb altres cultures i els paisatges més propers de Catalunya i el País Valencià.
Escalant el sostre de la terra a través de les pàgines que segueixen i gràcies a les imatges captades pels mateixos muntanyencs i transformades per Javier Roda i la Pepa podreu fer el vostre itinerari personal. El llibre s’acompanya dels peus de foto del periodista Joan Peiró, que ja sorprenia els oients de Ràdio Benicarló amb una entrevista impossible als escaladors pocs minuts després de fer el cim a les set del matí.
També s'incorpora el diari de l'expedició, que detalla el dia a dia d'aquesta aventura, i que ajuda a valorar la magnitud de la proesa de posar les botes al cim més alt del món.

Notícia publicada a www.povet.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada