dissabte, 30 de juny de 2007

‘Everest, la conquesta d’un somni’ a la Penya Setrill

La presentació del llibre ‘Everest, la conquesta d’un somni’ (Onada Edicions, 2007) a la Penya Setrill va aixecar espectació entre el món de l’escursionisme i de molta gent enlluernada per la gesta aconseguida fa gairebé un any pel grup Terres de l’Ebre a l’Everest. Amics, familiars, editors i socis del Setrill entre d’altres no es van voler perdre l’ocasió per conéixer el darrer llibre de la col•lecció Gràfica, codirigida per Ramon París i Jordi Maura i amb peus de foto i pròleg de Joan Peiró, que va tindre el goig de poder-los entrevistar el matí de la coronació del cim.

David i Marc contant algunes anècdotesEl llibre, al que se li ha afegit el dietari de l'expedició, que detalla el dia a dia d'aquesta aventura, i que ajuda a valorar la magnitud de la proesa de posar les botes al cim més alt del món. llibre ‘Everest, la conquesta d’un somni’ explica en fotografies magnificament tractades pel laboratori de Javier Roda i la Pepa la filosofia de l’expedició. Als cinc intrèpids esportistes —Agustí, David, Ferran, Josep i Marc—, els van acompanyar un grup de senderisme vingut des de les Terres de l’Ebre i que els va seguir des de Katmandú fins a l’Island Peak. Els integrants del grup de trekking van seguir un pla preestablert per tal d’aclimatar-se i fer una ruta en alçades a les quals no estan gaire acostumats, en contacte amb altres cultures i els paisatges més propers de Catalunya i el País Valencià. Escalant el sostre de la terra a través de les pàgines del llibre i gràcies a les imatges captades pels mateixos muntanyencs podreu fer el vostre itinerari personal.

Rolíndez sempre atent amb les visites a la PenyaEls expedicionaris van donar a conéixer altres anècdotes no desvetllades fins ara. David Ferrer va avançar que per al proper any treballaran en “una expedició formada tan sols per gent del Maestrat”. En el món del muntanyisme son freqüents l’entrecreuament de projectes “tot i que aquesta nova aventura dependrà en bona mesura de les esponsoritzacions”.

El volum es pot adquirir a les llibreries habituals de la comarca o a través de la web www.onadaedicions.com. Al finalitzar l’acte Jaume Rolíndez va lliurar els membres de l’expedició vi embotellat i fet per la gent de la Penya Setrill i els esportistes van signar desenes de llibres.

Notícia a pareguda a http://www.3x4.info

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada