divendres, 19 de desembre del 2008

Presentació del llibre "Vinaròs"


Espai, temps i protagonistes han conformat el que avui coneixem com el terme i la ciutat de Vinaròs, població objecte d’estudi del treball miscel·lani que el lector té a les mans. Al llarg de les seues pàgines, amorosides per una generosa mostra fotogràfica, s’hi podran trobar els principals trets de la història, la geografia, l’economia, la societat i el patrimoni en sentit ampli. Una visió actual d’aquesta ciutat mediterrània, que pretén apropar, tant als vinarossencs com als visitants, a la realitat actual d’una població que ha tingut sempre un desenvolupament continu, i que es troba en un moment històric de gran transcendència per a afrontar satisfactòriament el seu futur.

El volum l'ha coordinat Arturo Oliver Foix, doctor en Història, arqueòleg conser­vador del Museu de Belles Arts de Castelló. Professor tutor de la UNED en Vila-real. Especialista en cultura ibèrica i el món mediterrani de l’antiguitat.

Hi han participat també Nereida Castell Oliver, Lluís Gimeno Betí, Dídac Mesa Romeu, Rafael Monzó Mollà, Ramón Redó Vidal. L'apartat fotogràfic ha comptat amb Col·lecció Agustín Delgado Agramunt, Col·lecció Joaquín Simó Federico, Col·lecció Alfredo Gómez Acebes, Salvador Cordero, Emili Fonollosa Antolí, Dídac Mesa Romeu, Arturo Oliver Foix, Ferran Royo, Reportajes Aéreos Camps, Maria Jesús Pablo Taus, Ximo Cardona, Paül Peralta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada