dijous, 15 de setembre del 2011

Informació per a docents i educadors

ETS MESTRE/A, PROFESSOR/A O EDUCADOR/A?

Des d'Onada Edicions hi posem al teu abast tota una sèrie de materials per a treballar amb l'alumnat. Hi tenim llibres dirigits a totes les etapes de l'ensenyament, des dels infantils fins els adults, escrits per autors i autores amb un ampli recorregut a les aules. Et fem una ràpida ullada al nostre catàleg.

I per a qualsevol dubte, aclariment o petició, et pots adreçar al nostre correu electrònic: onadaedicions@gmail.com.

INFANTIL

Onada aposta pels lectors i lectores més joves, en els seus primers passos pel camí de la literatura. L'apartat infantil està dividit en un seguit de col·leccions temàtiques:

  • Contalles de Muniatto: contes carregats de valors com la tolèrancia, el respecte o la diversitat. Entre 3 i 6 anys.
  • Contalles d'Alba: contes de temàtica homoparental dedicats a pares, mares i menuts. Entre 3 i 6 anys. Hi disposa de proposta didàctica a la nostra pàgina web.
  • Contalles del Caduf i Imagina: contes il·lustrats per a gaudir de la màgia i la fantasia. Entre 4 i 8 anys.
  • Pinta, retalla i juga!: llibres de retallables de les figures mítiques de les Terres de l'Ebre.

JUVENIL

La col·lecció La Feram és la marca d'Onada per als llibres dedicats al públic adolescent. Obres d'aventures i de fantasia per als lectors i lectores més exigents. Escrits per autors i autores propers a la docència, estan pensats tant per passar una bona estona com per a treballar després sobre els temes que hi tracten; també hi disposen de propostes didàctiques, que es poden consultar a la pàgina web de l'editorial. La Feram es dividiex en tres línies, d'acord a tres trams d'edat.

  • Sèrie Roja: A partir de 10 anys.
  • Sèrie Groga: A partir de 12 anys.
  • Sèrie Verda: A partir de 14 anys.

ADULT

Els autors i autores més destacats de la literatura en valencià hi estan a Onada. Hi tenim tres col·leccions que arrepleguen escriptors actuals i guardonats en diversos certamens literaris, com ara els de Sagunt, Puçol o Almassora.

  • Narratives: Històries dramàtiques i còmiques, llibres de contes, relats de viatges... de tot un poc es pot trobar en aquesta línia, adreçada tant al lector adult com per a l'estudiantat de cursos superiors.
  • Poesia: Qui ha dit que ja no es llegeix poesia? Els poemaris continuen interessant a la comunitat lectora, i des d'Onada hi oferim una selecció de les obres i els autors nostrats més actuals, les darreres veus líriques que sorgeixen a les nostres comarques.
  • Teatre: El teatre no només es pot tastar sobre l'escenari. Els llibres d'aquesta col·lecció mostren una nova forma d'abordar les arts escèniques, gràcies a les creacions dels dramaturgs guardonats de casa nostra.

ALTRES

No ens quedem a l'apartat de ficció. En la no-ficció, Onada Edicions compta amb un grapat d'obres de consulta d'interés per als centres educatius. La història, la llengua, el territori i el patrimoni són els puntals del projecte cultural Onada, però, entre la diversitat de títols de les col·leccions d'assaig, hi volem destacar-ne els següents:

- "Ara, Estellés. 12 poemes, 12 cançons a Benicarló". Un recorregut (musical) per l'obra i la vida de Vicent Andrés Estellés.

- "Vocabulari de cruïlla". Una completa recopilació de les paraules i expressions que formen la variant tortosina del català. Per mantindre vius els nostres mots de sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada