dilluns, 24 d’octubre del 2011

L'AEPV posa en marxa la televisió del llibre valencià

L'Associació d'Editors del País Valencià ha obert el nou portal Escriptors Valencians TV. Com el seu nom indica, es tracta d'una pàgina que arreplega els continguts de vídeo generats al voltant de la literatura valenciana, tant des de l'Associació com des de les pròpies editorials integrades en l'AEPV, entre les quals s'hi troba Onada Edicions.


Demostrat i assumit el rellevant paper que hi juguen les noves tecnologies per a difondre les propostes editorials, Escriptors Valencians TV ajuda a apropar les obres als lectors i lectores i a conèixer-ne més dels seus autors i autores o de les circumstàncies sorgides al voltant del llibre, des de la seua concepció fins a servir-se als punts de venda.

Per ara, en estes primeres setmanes de funcionament del portal, s'han incorporat breus audiovisuals enregistrats als autors i autores que es van desplaçar a la Setmana del Llibre en Català, celebrat al setembre a Barcelona. Noms destacats de la literatura valenciana, com Manel Alonso, Vicent Palatsí, Joan Pla o Elvira Cambrils expliquen tant la seua forma d'entendre els llibres com presenten les seues novetats. També s'han penjat taules rodones i conferències per oferir una àmplia visió del sector editorial valencià i esdevindre un punt informatiu de referència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada