divendres, 31 de maig del 2013

"Jo somiava…" es presenta el proper 8 de juny a Benicarló


El proper dissabte 8 de juny, a partir de les 11 hores, el Mucbe de Benicarló acull la presentació del nou conte infantil "Jo somiava…", de María José Llorach i Mar Espinosa.

És tracta d'una obra plena d’amor i tendresa, en què una mare i el seu fill reflexionen envers el procés d’alletament. Seguint les indicacions de l’OMS, ens mostra els deu principis que són imprescindibles per dur a terme una lactància amb èxit. Ens mostra la importància dels primers moments entre un nadó i la seua mare, dels grups de suport a la lactància, de la formació i la informació que disposen els pares i els professionals, etc. 
És un llibre que agrada tant a mares com a fills. És un projecte nascut de l’associació Mares, Pares i Fills per difondre les normes bàsiques per poder donar el pit, amb èxit, amb el rigor de l’OMS i amb la sensibilitat de les autores. Dues històries, la de la mare i la del fill, que naixen independents a banda i banda del llibre, però amb un final comú a la pàgina central.

Les dues autores són membres de l'associació Mares, Pares i Fills, María José Llorach és dissenyadora gràfica, mentre que Mar Esponisa és psicòloga i educadora social. Compta, a més, amb la participació de la comare Merche Jovaní.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada