dilluns, 6 de gener del 2014

Les Biografies de Tarragona a El Punt-Avui

El diari El Punt Avui també s'ha fet ressò de la presentació del tercer volum de les Biografies de Tarragona, una col·lecció emblemàtica que recupera totes les personalitats històriques tarragonines o amb una llarga vinculació amb la ciutat.

La notícia destaca que aquest nou volum recull 171 biografies, coordinades per l'arxiver de la Diputació, Manel Güell i pel professor de l'URV Salvador-Joan Rovira, amb les quals, les Biografies apleguen a més de 400 fitxes. Un nombre que s'incrementarà amb les properes publicacions.

Hi apareixen personalitats tan diverses com els escriptors i poetes Ramon Comas Maduell i Montserrat Abelló, l'arquebisbe Pont i Gol, el navegant Per
e Martell, el polític Estanislau Figueres, la historiadora Maria Antonia Ferrer, el màxim golejador de la història del Nàstic, Valero Serer, i el pastisser Salvador Arimany. S'hi expliquen les trajectòries i mèrits d'artistes, intel·lectuals, metges, científics, militars, eclesiàstics i polítics que han nascut o han tingut alguna relació amb Tarragona: “Una collita excel·lent”, segons va destacar Manel Güell en la presentació del nou volum.

Podeu llegir l'article sencer tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada