dimarts, 14 d’abril del 2015

Preparant novetats: dos nous contes de "El Montsià de Bàrbara i Jaume"

Amb l'aval de la bona acollida dels dos primers volums, "Un tresor dins la muntanya", publicat a l'agost, i "Un Sant Jordi especial", al desembre, Núria Ibáñez retorna aquesta primavera amb la col·lecció "El Montsià de Bàrbara i Jaume" per partida doble: el divendres 17 d'abril estrena "Descobrim l'or de la Plana!" a Santa Bàrbara i l'endemà, "Entre la serra i la mar" a Alcanar, en ambdòs casos, als municipis en els quals hi discòrren les aventures dels dos xiquets protagonistes, en Jaume i na Bàrbara.

 

Les dues novetats mantenen l'esperit que va impulsar Ibáñez a posar en marxa aquesta iniciativa: donar a conèixer el patrimoni dels diversos pobles de la comarca del Montsià. A cada volum, dedicat a una vila, aquesta arqueòloga rapitenca, crescuda a Santa Bàrbara i resident a Tarragona, se serveix dels protagonistes per explicar tot allò que la identifica: el paisatge, la natura, els monuments, la gastronomia, la parla… i contribueix a que els menuts preserven les arrels de l'extrem sud català.


Holaaaaaaaaaaa! Si us ve de gust i teniu temps...us volem explicar en quins llocs estaran este cap de setmana Bàrbara i...
Posted by El Montsià de Bàrbara i Jaume on dimarts, 14 / abril / 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada