dilluns, 13 d’abril del 2015

"Quan truquen de matinada" es presenta divendres 17 d'abril a Alginet

 

La Casa de Cultura d'Alginet acollirà la presentació de "Quan truquen de matinada", la novel·la de Salvador Vendrell, aquest divendres 17 d'abril a les 19.30 hores, amb la participació de l'autor i de l'escriptor Josep Lozano.

A punt de fer l'any des de la seua publicació, el balanç de l'obra guanyadora del Ciutat de Sagunt és francament positiu: ha estat una de les narratives de referència de les lletres valencianes, avalada pel guardó i per un èxit de públic que s'ha materialitzat en tres edicions, una d'elles dirigida especialment al públic escolar, cap al qual també s'ha dissenyat una ruta literària pels escenaris de la novel·la que ja ha comptat amb la visita de diversos grups d'alumnes.

Tres escenaris temporals s'alternen en "Quan truquen de matinada". Camil Albert és un anarquista que viu els esdeveniments històrics del primer terç del segle XX a la comarca de la Ribera. A la Transició, als anys 70 hi trobem Pere, un jove historiador que, avui en dia, en una altra època de crisi, serà un escèptic periodista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada