dimecres, 23 de març del 2016

Preparant novetats: "La Lia entra a la banda" del Grup la Deriva


Aquest conte gira al voltant d’una de les tradicions més importants i arrelades a les Terres de l’Ebre, les bandes de música. Mitjançant el personatge de la Lia, els infants podran conèixer quins són els trets que identifiquen i caracteritzen aquest tipus de formacions musicals. A més, La Lia entra a la banda és un material imprescindible per a tots els qui necessiten explicar què són les bandes de música de manera fàcil, didàctica i entenedora.

Aquest conte és el primer volum de la Sèrie Roja del projecte A l'escola, Terres de l'Ebre!, al voltant de la cultura i les tradicions ebrenques. Està pensat per a xiquets i xiquetes a partir dels tres anys.

Les integrants del Grup la Deriva són:

Andrea Ferreres (Amposta, 28 anys) Tècnica en educació infantil. És el pilar del projecte perquè educar és la seua vocació. Andrea aporta la base pedagògica i l’experiència del treball amb infants. Els seus coneixements ens permeten adaptar els contes a les necessitats educatives i curriculars de cada grup d’edat d’una manera pràctica i engrescadora.

Neus Pons (Amposta, 28 anys) Geògrafa. Màster en gestió territorial i ambiental. La geografia li ha donat eines per entendre i analitzar el territori. Enamorada de les Terres de l’Ebre, Neus és la base per donar a conèixer el valor cultural i paisatgístic d’un territori encara poc conegut, però prou important per ser declarat reserva de la biosfera.

Núria Pons (Amposta, 29 anys) Periodista. Màster en assessorament lingüístic. Com a periodista i assessora ha treballat en diversos mitjans audiovisuals. Núria és la base per assegurar la qualitat lingüística dels nostres contes. La seua passió per la variant nord-occidental del català és clau en aquest projecte, ja que un dels nostres objectius és difondre la riquesa dialectal de la nostra llengua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada