L’Oriol convida els seus amics a la inauguració de l’agrobotiga dels 
seus pares. Mitjançant aquest fil conductor els lectors descobriran la 
riquesa gastronòmica de les Terres de l’Ebre i els principals productes 
de la dieta mediterrània. Amb la panxa ben plena repassa la 
gastronomia i els productes agroalimentaris que ens ofereixen les 
comarques ebrenques: cultius d’horta, cultius de secà, la caça i la 
pesca; i també la rebosteria tradicional.
Aquest
 conte és el segon volum de la Sèrie Roja del projecte A l'escola, 
Terres de l'Ebre!, al voltant de la cultura i les tradicions ebrenques. Està 
pensat per a xiquets i xiquetes a partir dels tres anys. 
Les integrants del Grup la Deriva són:
Andrea Ferreres
 (Amposta, 28 anys) Tècnica en educació infantil. És el pilar del 
projecte perquè educar és la seua vocació. Andrea aporta la base 
pedagògica i l’experiència del treball amb infants. Els seus 
coneixements ens permeten adaptar els contes a les necessitats 
educatives i curriculars de cada grup d’edat d’una manera pràctica i 
engrescadora.
Neus Pons (Amposta,
 28 anys) Geògrafa. Màster en gestió territorial i ambiental. La 
geografia li ha donat eines per entendre i analitzar el territori. 
Enamorada de les Terres de l’Ebre, Neus és la base per donar a conèixer 
el valor cultural i paisatgístic d’un territori encara poc conegut, però
 prou important per ser declarat reserva de la biosfera.
Núria Pons (Amposta,
 29 anys) Periodista. Màster en assessorament lingüístic. Com a 
periodista i assessora ha treballat en diversos mitjans audiovisuals. 
Núria és la base per assegurar la qualitat lingüística dels nostres 
contes. La seua passió per la variant nord-occidental del català és clau
 en aquest projecte, ja que un dels nostres objectius és difondre la 
riquesa dialectal de la nostra llengua.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada