dimarts, 7 de juny del 2016

Últims dies per participar als Premis Literaris Ciutat de Benicarló

La primera edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló enfronten la recta final. El pròxim 15 de juny es tanca una convocatòria que es resoldrà al mes de juliol i que presentarà els treballs guanyadors en un acte cultural i gastronòmic que tindrà lloc a la ciutat del Baix Maestrat el dia 5 de novembre.

El trajecte final del termini coincideix amb dues novetats referents al guardó. D’una banda, la posada en marxa de la web www.premisliterarisbenicarlo.org, la qual informarà puntualment de les novetats d’aquesta edició i les següents, i d’altra, del nomenament dels dotze membres del jurat, tres per cada modalitat.

Així, el guardó més veterà, el III Premi Internacional d’Àlbum Infantil Il·lustrat comptarà amb el prestigiós artista Manuel Boix, l’il·lustrador César Barceló i l’escriptora Clara Benavent, aquests dos últims els guanyadors de l’any passat amb “Quan xiula l’avi”.

Per al I Premi Internacional de Divulgació Científica es comptarà amb el físic i divulgador Javier Fernández Panadero, l’enginyer Àngel Alberich i l’investigador Vicente Arán.

Mentre, per al I Premi de Llibre Gastronòmic, el jurat estarà integrat per Jaume Biarnés, cap de cuina de la Fundació Alícia, Josep Sucarrats, director de la revista Cuina, i Pep Nogué, cuiner i divulgador gastronòmic. Finalment, els escriptors Josep San Abdón, Francesc Viadel i Vicent Salvador seran els jurats del I Premi de Narrativa Memorialística.

Cal recordar que les bases marquen la possibilitat de participar en originals escrits en valencià, castellà i anglès en les modalitats d’Àlbum Infantil Il·lustrat i Divulgació Científica, i en valencià per a Llibre Gastronòmic i Narrativa Memorialística, i s’han de presentar en format digital, dins d’una memòria USB.

Amb una dotació total de 18.000 euros i uns jurats de reconeguda excel·lència en els seus respectius camps, els Premis Ciutat de Benicarló busquen esdevindre una referència de qualitat i d’aposta per la cultura i la ciència Estan convocats per l’Ajuntament de Benicarló amb col·laboració d’Onada Edicions, IFF, Ashland, Caixa Benicarló, Universitat Jaume I i Acció Cultural del País Valencià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada