dimarts, 12 de juliol del 2016

Es reprèn el Certamen Literari Vila d'Almassora

Cinc anys després de la darrera convocatòria, els Premis Literaris Vila d'Almassora han posat fi a la seua pausa i han llançat una nova edició, que serà la dotzena que hi organitza la Regidoria de Normalització Lingüística d'aquesta localitat de la Plana Alta. De nou hi ha tres modalitats: la de Narrativa, la de Poesia i la d'Investigació local, amb un termini de participació que conclou aquest dijous 14 de juliol.

Entre les condicions de les bases generals, hi destaca la limitació de dues obres per participant i que només s'admetran originals en suport digital (CD o memòria USB) enviats per correu postal a l'Ajuntament d'Almassora o duts de manera presencial a la Casa de la Vila.

Pel que fa a les bases específiques, el Premi de Poesia, dedicat a l'escriptor Antoni Matutano, té lliure elecció de tema i una limitació d'entre 400 i 700 versos, aplegats entre 25 i 50 poemes. Mentre, el Premi de Narrativa Vila d'Almassora ha de comptar entre 80 i 140 pàgines. Ambdues modalitats estan dotades amb 1.500 euros cadascuna.

D'altra banda, el certamen vol potenciar l'estudi i la recerca sobre temes locals i comarcals amb el Premi d'Investigació, el qual homenatjarà en la seua denominació a l'escriptor Miquel Egual. Dotat amb 1.800 euros, es demana un treball entre les 80 i 140 pàgines que han de versar sobre temes locals i comarcals de la història, la realitat social, lingüística, econòmica i/o geogràfica d’Almassora o de les comarques veïnes amb la inclusió d'Almassora.

Podeu llegir les bases senceres tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada