dijous, 28 de juliol del 2016

El diari Información dedica una ressenya a "Un món de bojos" de Francesc Gisbert

Cliqueu per ampliar

"Personatges i situacions que ens semblen esperpèntiques i inversemblants, però conforme avança la trama anem percebent semblances i coincidències ben evidents amb la realitat del món dels nostres dies". Així veu Joan Jordà "Un món de bojos", la novel·la de Francesc Gisbert a la qual hi dedica una ressenya al diari Información.

Per a Jordà, l'obra va més enllà de les "situacions grotesques" i aprofundeix en problemàtiques ben reals, un "món de bojos (que) formen els barris marginals, la immigació, els tripijocs per viure i sobreviure, la influència dels mitjans de comunicació en les nostres vides (...), el poder de la informació i la publicitat, l'avidesa empresarial de les multinacionals, la sanitat com a negoci, els problemes de l'educació, la violència domèstica, i en definitiva, tantes aspiracions i frustracions personals".

Finalment, la ressenya també hi destaca el llenguatge i l'estil de Francesc Gisbert, que "flueix clar i precís, farcit d'expressions que retraten perfectament la situació i els personatges de la història".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada