divendres, 20 de juliol del 2018

S'estrena el llibre "Historia de la Ronda Ciclista al Maestrazgo" de Gregorio Segarra, aquest dissabte a Benicarló

 

Aquest dissabte 21 de juliol al migdia, el Parador de Turisme de Benicarló acull l'estrena del llibre "Historia de la Ronda Ciclista al Maestrazgo. U. C. Benicarló 1972-2017", escrit per Gregorio Segarra, en el que realitza un recorregut cronològic per les més de quaranta edicions d'aquesta emblemàtica cursa ciclista del nord valencià, la qual l'any passat s'acomiada definitivament.

La Unió Ciclista Benicarló ha confeccionat aquesta recapitulació per memoritzar la Ronda Ciclista al Maestrat, que ha organitzat durant 44 anys, entre 1972 i 2017, i per recordar la motivació que va animar a emprendre l'aventura i molts dels que la van fer possible. El compromís adquirit pel club des del seu inici va ser el de fomentar el ciclisme a tots els nivells i el de donar a Benicarló un esdeveniment de elevada categoria i crec aquests objectius es van complir.

A la Ronda han col·laborat nombroses persones, institucions i firmes comercials i industrials. Pel que fa a la tasca social desenvolupada per la Unió Ciclista Benicarló cal destacar el foment i ajuda als ciclistes del club, la creació i organització de l'Escola de Ciclisme, i l'organització anual de l'acte social de nomenament de Miss Velocitat.

L'autor

Gregorio Segarra Calvet  (Benicarló, 23 d abril de 1957), ha estat corresponsal esportiu de 7 Dies Benicarló, CS Nord, La Veu de Benicarló, Todo Futbol i + Deportes i dels diaris Heraldo de Castelló i Mediterraneo de Castelló. Ha escrit en les pàgines d'opinió de CS Nord, signant la secció "Territorio Comanche", Benicarló Crònica, Benicarló Actual, Benicarló al Dia i en els setmanaris El Dissabte i 7 Dies de Benicarló, signant la secció "Tendido del 7". Ha estat director de la tertúlia setmanal "Zona Esport" en CS Nord TV. 

Ha publicat els llibres: "Historia del Deporte Benicarlando" (2000), "Memoria Fotográfica de Benicarló" (amb José Palanques, 2002), "Benicarló, 80 años de fútbol" (2003), "2004, un año para el recuerdo" (amb José Vicente Ferrer, 2005) o "Desde el Tendido" (2018).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada