dimecres, 21 d’octubre del 2020

[Vídeo] L'exposició "La maleta del abuelo" s'inaugura a Benicarló

Amb "La maleta del abuelo", l'il·lustrador Juan Hernaz i l'escriptora Fátima Fernández van guanyar el Premi Internacional d'Àlbum Infantil Il·lustrat Ciutat de Benicarló. És una emotiva i sensible història que narra la relació entre una xiqueta i el seu avi, un vell mariner afectat per l'Alzheimer. Carregat de metàfores de la memòria i del món naval, esdevé un fantàstic viatge cap allà on s'oculten els records.

Del conte publicat, els autors van crear una exposició. A través d'una sèrie de panells, es mostra tot el procés de creació de l'àlbum, amb les notes documentals, els esbossos, la complementarietat de text i dibuix, etc. A aquesta informació divulgativa per tots els públics s'afegeix el conjunt d'il·lustracions originals, emmarcades a gran format, que permet al públic captar les diferents lectures de cadascuna de les làmines que conformen "La maleta del abuelo".

Ara, l'exposició estarà uns dies a l'Edifici Gòtic de Benicarló. La televisió comarcal del Maestrat Canal 56 va estar present a l'acte d'inauguració, que es pot veure en aquest vídeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada