dilluns, 25 de març del 2019

"Una novel·la futurista amb tocs de ciència ficció, aventures i fantasia". Ressenya de "El secret de les terres roges" de Lurdes Malgrat

El bloc de ressenyes literàries Anar llegint… ha dedicat un article a "El secret de les terres roges", la novel·la juvenil de ciència-ficció de Lurdes Malgrat i publicada en la col·lecció Maremàgnum. El text comença amb una breu sinopsi de l'autor del Camp de Tarragona: un futur distòpic on tres joves, la Jana, el Raül i el Tom, es connecten a través de la Pantalla del Joc; en aquest espai virtual, de sobte, alguna cosa canvia i segons avancen en el Joc, augmenten les preguntes i les pors.

Per a l'autor de la ressenya, l'ambientació és molt important i Malgrat "assoleix a la perfecció l'objectiu de transportar una història de l'Edat Mitjana al present, venent-la com a una novel·la futurista amb tocs de ciència ficció, aventures i fantasia". A més a més, el recurs del videojoc com a marc narratiu serveix per captar l'atenció del públic juvenil, a qui va dirigida principalment la novel·la. I rebla: "destaco també la valentia de la Lurdes Malgrat a l'hora de fer novel·la juvenil amb temes propers a elles i ells i de tanta qualitat formal i estilística".

Podeu llegir la ressenya sencera tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada