dilluns, 1 d’agost del 2011

Ressó a la Xarxa de "Piedra sobre piedra. Las casetas de la Iglesuela del Cid"

L'obra de Carlos Julian Rochela continua sent nomenada en nombrosos portals de la Xarxa. És el cas del bloc gestionat per la Federación de Asociaciones del Patrimonio de la Humanidad de Castilla y León, que l'ha apuntat com a novetat literària en el terreny de la conservació del patrimoni.

A nivell aragonés, "Piedra sobre piedra. Las casetas de la Iglesuela del Cid" s'ha incorporat als registres del Centro del Libro d'eixe territori. En la fitxa, el portal institucional aragonés hi destaca que no només se centra en l'arquitectura pròpiament dita, sinó que també fa una ullada a les persones que ho han fet possible al llarg del segle XX i què han configurat el paisatge de la localitat del Maestrazgo.

Ja a nivell comarcal, diverses entitats d'aquesta zona s'han fet ressó de la novetat literària de Rochela. És el cas del Centro de Estudios del Maestrazgo, qui ha enganxat en el seu bloc la ressenya que unes setmanes abans va publicar el cibermitjà Crónica de Aragón. Finalment, del "Piedra sobre piedra" també en parla el Museo Virtual del Maestrazgo, tot aprofitant que l'autor presentà el llibre a Cantavella, seu d'aquest espai. En la descripció, el Museo Virtual apunta que "se trata del primer inventario publicado sobre este patrimonio considerado Bien de Interés Cultural".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada