dijous, 3 de gener del 2013

Preparant novetats: "La cuina de la carxofa de Benicarló"

Encetarem el 2013 amb un nou llibre gastronòmic, de cuina i productes de proximitat: la carxofa de Benicarló, Denominació d'Origen i un dels símbols de la localitat, que viurà la seua Festa de la Carxofa entre l'11 i el 27 d'aquest mes.

Són més d'una vintena de receptes, des d'amanides i arrossos, fins a les postres, passant per carns, peix i marisc, sempre amb la presència de la saludable carxofa benicarlanda. Els autors i autores de les propostes són cuiners de l'Agrupació de Restaurants de Benicarló, una entitat que aplega els principals establiments i que hi juga un paper fonamental en la difusió de les propietats i possibilitats gastronòmiques del producte. 

L'obra es podrà trobar tant en valencià ("La cuina de la carxofa de Benicarló") com en castellà ("La cocina de la alcachofa de Benicarló").



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada