dilluns, 28 de gener del 2013

Es va presentar "La cuina de la carxofa de Benicarló"

Aquest cap de setmana, la ciutat de Benicarló ha viscut els actes principals de la XX Festa de la Carxofa, en els quals Onada Edicions ha pres part arran de la publicació del nou llibre gastronòmic "La cuina de la carxofa de Benicarló" (i la versió en castellà "La cocina de la alcachofa de Benicarló").

Així, el divendres al vespre, el Magatzem de la Mar va acollir la presentació de l'obra. El recinte es va omplir de gom a gom per escoltar les intervencions de dos prologuistes (i Carxofes d'Or): la periodista Pepa Fernández (qui va emetre el seu programa de RNE "No es un dia cualquiera" des de l'IES Joan Coromines) i l'exfutbolista, entrenador i comentarista Àngel "Pichi" Alonso, Carxofa d'Or 2013. Junt a ells hi havia el cuiner Manolo Rico, en representació dels autors i autores del receptari, l'Agrupació de Restaurants de Benicarló, el representant d'Onada Edicions Ramon París, el regidor d'Agricultura Eduardo Arín i l'alcalde de la ciutat Marcelino Domingo.

 



Posteriorment, els actes es van traslladar al Restaurant El Cortijo, on hi va tindre lloc el Sopar de Gala.




Finalment, el diumenge al matí, els carrers del centre van ser ocupats per desenes d'aparadors a la Demostració Gastronòmica, que com cada any va atraure a milers de persones a tastar les propostes de cuina amb carxofa dels establiments de Benicarló i comarca. Onada Edicions també hi va comptar amb un estand, que no va deixar d'atendre visitants al llarg de la jornada, interessats per "La cuina de la carxofa de Benicarló" i altres obres gastronòmiques de l'editorial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada