dijous, 21 de març del 2013

Activitats escolars a la Fira del Llibre de València 2013

A poc a poc s'acosten les dates d'una nova edició de la Fira del Llibre de València, que tindrà lloc al Jardí de Vivers entre el 25 d'abril i el 5 de maig. De nou les casetes ompliran de literatura aquest espai del cap-i-casal, amb tota mena de propostes per a tots els públics. El seguiment de la Fira, així com la informació al voltant de les activitats programades, pot trobar-se a la seua pàgina web, a la seua pàgina de Facebook i al seu compte de Twitter.

Xiquets i joves també són protagonistes de la Fira de València, i com a tal, s'han organitzat un seguit d'activitats dirigides especialment als alumnes dels centres educatius, amb l'objectiu de difondre l'hàbit de gaudir d'un bon llibre i formar una societat que estime la literatura. Aquestes activitats són, per exemple, xerrades amb autors i autores, contacontes, animació lectora o tallers d'il·lustració, entre moltes altres. 

Precisament, diversos autors d'Onada hi prendran part d'aquesta iniciativa. Mercè Climent hi presentarà la seua nova novel·la infantil "Marc i el poder sobre el temps", com es pot llegir ací. Està dirigida per a edats d'entre 8 i 11 anys. Ja per a Secundària hi ha la proposta de Josep Usó, "Una història amb sol i ombres", el seu nou llibre (més informació ací). Finalment, Manel Joan i Arinyó reflexionarà al voltant de la seua bibliografia, que abasta gèneres com la narrativa o la poesia (més informació ací).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada