dimarts, 10 de setembre del 2013

Diversos autors presenten les seues obres a la Mostra d'Entitats de l'11 de Setembre de Barcelona




Aquest dimecres al matí, l'Arc del Triomf de Barcelona celebra la Diada amb una nova edició de la Mostra d'Entitats dels Països Catalans, que organitza Gent de la Terra. Desenes d'expositors on es pot trobar tota mena de propostes, productes i serveis arrelats al territori.

La literatura en català és un dels atractius fonamentals de la Mostra, i de nou, una llarga nòmina d'autors i autores hi prendran part per fer arribar els seus llibres al públic i signar-ne exemplars.

Per part dels autors d'Onada Edicions, el programa serà el següent:

A les 11 hores hi serà Josep Usó, autor de "Una història amb sol i ombres". Guanyadora del darrer Vila de Puçol, la novel·la explora la memòria històrica dels anys setanta. Una de les narratives valencianes més destacades d'enguany.

A les 12 hores Joan Pinyol presenta el seu darrer llibre, "Ningú no mor", una novel·la que combina el terror i el misteri sobrenatural.

I finalment, a les 13 hores, dues propostes. Josep Ribera parlarà del seu poemari "Voràgine", guanyador del darrer Ciutat de Sagunt, i Manel Joan Arinyó tractarà del seu recopilatori "Versos blancs" o de la seua extensa narrativa ("Fem un trio", "L'atzucac del perdedor", "Cubaneta meua"…)

A més de les obres presentades, podreu trobar altres propostes d'Onada Edicions a la caseta literària de la Mostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada