dissabte, 21 de setembre del 2013

Josep Maria Aloy ressenya "Ningú no mor"

El prestigiós blog literari del manresà Josep Maria Aloy, Mascaró de Proa, s'ha fixat en la darrera novel·la de Joan Pinyol, "Ningú no mor", una història que combina el terror i el misteri en l'escenari de l'institut d'un poble que veurà com es remou el passat.

Aloy hi destaca la intriga que creix a mesura que els protagonistes, Mercè i Marc, duen a terme les seues investigacions: "sedueixin la curiositat del lector per trobar la veritat". També apunta l'estil senzill, àgil i entenedor que l'escriptor de Capellades ha atorgat a la seua obra.

La novel·la combina gèneres com el terror, la intriga i les aventures. Una barreja de tot plegat al voltant del misteri insondable de la mort de les persones. Pinyol ha volgut, segons manifesta, escrutar en la por. La por que posa la pell de gallina a partir d’un soroll que desconeixem o de l’ombra que ens passa pel darrera ara mateix.

Podeu llegir sencera la ressenya de Josep Maria Aloy tot clicant ací. I descobriu més sobre "Ningú no mor" aquest dissabte a les 17.30 hores al Mercat de les Lletres d'Igualada.

Us recordem que podeu adquirir aquest llibre a onadaedicions.com sense despeses d'enviament (consulteu condicions)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada