dilluns, 23 de setembre del 2013

Un article d'El País esmenta Onada Edicions

Joan Carles Girbés ha marcat la setmana literària amb el seu article "Literatura valenciana que ve del nord (editorial)", publicat a les pàgines dels Quadern d'El País. L'escrit posa de manifest les noves relacions que s'estableixen entre el sud i el nord de la llengua i la creixent presència d'autors i autores valencianes en els catàlegs d'editorials catalanes.

Tot i això, l'analista literari també indica que per la seua banda, el sector a València tampoc deixa de moure's, i posa com a exemple a Onada Edicions, "la meritòria editorial de Benicarló (…) que ha mantingut l'aposta de proximitat", amb exemples de novetats d'enguany com són el valencià Ivan Carbonell ("La promesa del gal·lés"), el vila-realenc Josep Usó ("Una història amb sol i ombres") i el puçolenc Manel Alonso ("Cròniques des de l'infern").

Més endavant, pel que fa a les novetats de narrativa d'adults que ens esperen per a aquesta tardor-hivern, hi destaca el pròxim llançament d'Onada "Sí, podem?", l'obra amb la qual Marc Pallarès va aconseguir el darrer Ciutat de Palma.

Podeu llegir l'article sencer de Joan Carles Girbés tot clicant ací. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada