divendres, 28 de febrer del 2014

Vols llegir? entrevista a Jordi Santasusagna, autor de "La lluna de Praga"

"Vols llegir?" és un programa radiofònic dedicat, com el seu nom bé indica, a la literatura. Emet a les ones de Ràdio Nova, de Vilanova del Camí, però hi realitza una extensa tasca a la Xarxa, de manera que des del local, aplega a una audiència global, gràcies a la seua pròpia pàgina web com al seu canal d'Ivoox, on puntualment hi penja les entrevistes i ressenyes que hi tracten a l'espai.

En l'edició d'aquesta setmana, a "Vols llegir?" s'han fet ressò de "La lluna de Praga", el nou llibre de Jordi Santasusagna, que arribarà a les llibreries per a aquest Sant Jordi. A través d'una completa entrevista amb l'autor de Cardona es detallen les característiques d'aquesta obra, un thriller a mig camí entre dues ciutats, Praga i Manresa, i des del punt de vista de dos personatges, en Charly, un professor d'institut, i l'Anna, una de les seues alumnes que ha desaparegut a la capital txeca.

Si voleu descobrir més de la intensa trama de "La lluna de Praga", podeu escoltar el podcast amb l'entrevista a Jordi Santasusagna tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada