dijous, 6 de març del 2014

"El desig perfecte". Juli Capilla parla de Mercè Climent i "Marc i el poder sobre el temps"

Passat dijous 27 de febrer, la Biblioteca de Cocentaina, a la comarca del Comtat, va acollir la presentació dels llibres infantils i juvenils de l'autora Mercè Climent: "Marc i el poder sobre el temps", publicat per Onada, i "Lina Panxolina i el quadern màgic". L'acte va comptar amb la participació de Juli Capilla, qui va presentar l'escriptora alcoiana amb una intervenció que posteriorment ha estat publicada en els blogs dels dos protagonistes.

Pel que fa al fragment que es refereix a "Marc i el poder sobre el temps", Capilla explica la història d'aquest xiquet de Muro (també al Comtat), qui obté la capacitat d'aturar el temps: "el desig perfecte" per poder fer tot allò que volguera, però que al remat, també "se li podia girar en contra".

Estan escrits, aquests dos llibres, amb un llenguatge exquisit. S’hi combina el llenguatge popular, amb frases fetes i dites ben valencianes, amb la dicció culta i molt treballada. No és fàcil escriure bé, ni tampoc adequar-se al llenguatge dels infants. La nostra protagonista hi excel·leix, en totes dues històries...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada