dilluns, 3 de març del 2014

"Cròniques des de l'infern, unes pàgines necessàries"

"Perseverança". Eixa és la paraula clau de "Cròniques des de l'infern" per a Jaume Joan, autor del blog El cau de l'oroneta, el qual ha ressenyat el llibre de Manel Alonso, una compilació d'articles d'opinió en els quals el de Puçol "s’atura, pensa i diu la seua, amb contundència, sense pèls a la llengua", en mots del blogaire.

El text també hi destaca la dedicació de Manel Alonso cap aquells xicotets detalls quotidians que ens ubiquen en un aquest espai geogràfic concret: València, a partir de la cultura pròpia i de les persones que la fan possible. D'aquesta manera, cal perseverar amb raons i arguments "davant les múltiples agressions que patim els valencians".

Manel reivindica que hi ha un altre país, una altra gent, que malgrat la invisibilitat i la minorització que pateix són ben vius i lluiten. Veu pròpia, visió contundent, personalitat sensible que es deixa veure i sentir en aquestes pàgines necessàries.

Podeu llegir l'article sencer d'El cau de l'oroneta tot clicant ací. A més a més, cal recordar que Manel Alonso presentarà "Cròniques des de l'infern" a Torrent el 13 de març i a Gandia el 28 de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada