dilluns, 25 de gener del 2016

"Alfred i els tres peixets del matí" es va presentar a Vilafranca del Penedès

La Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès va viatjar el passat dijous fins l'Albufera de València. Els autors Enric Sanç i Ángel Carreras van presentar el seu nou conte infantil "Alfred i els tres peixets del matí", una màgica i divertida història al voltant d'un pescador d'aquest indret que no gaudeix de massa sort fins que un dia obté una magnífica captura que li canviarà la vida.

L'acte va ser un éxit i l'espai vilafranquí es va omplir de menuts i grans que van passar-ho d'allò més bé amb el contacontes a càrrec dels creadors del conte i d'Anna Tomàs.

 
 

La Torras i Bages destaca "Un cabdell de fil màgic"

La presentació de "Alfred i els tres peixets del matí" no va ser l'únic novetat d'Onada amb la institució de Vilafranca. Aquesta mateixa setmana, al seu blog de la Zum Zum, dedicat a la literatura infantil i juvenil, hi destacaven l'àlbum il·lustrat "Un cabdell de fil màgic" de Judit Robert i Evelyn Roca com un dels contes que hi tenen per aprendre anglès, gràcies a la versió bilingüe que incorporen els llibres de la col·lecció Imagina.

És un conte que no explica cap història meravellosa. És un conte on la protagonista no té nom, perquè podem ser qualsevol de nosaltres. És un conte de coses quotidianes, que no passa en cap lloc en concret, perquè poden ser tots els llocs.

Podeu llegir l'article sencer del blog tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada