dijous, 21 de gener del 2016

Aquest dissabte es presenta "Els millors pinxos i tapes de la carxofa de Benicarló"


El nou receptari dedicat a la carxofa de Benicarló, producte de Denominació d'Origen, es presentarà aquest dissabte 23 de gener, a partir de les 20 hores, a l'Edifici Gòtic de Benicarló, ciutat immersa en el programa de la XXIII Festa de la Carxofa. 

Per a l'acte es comptarà amb la participació d'Ivan Aleman, representant de l'Associació Benicarlanda de Bars i Cafeteries, els membres de la qual són els creadors de les propostes gastronòmiques del llibre, del cuiner Juanjo Roda, de Jordi Maura, coordinador del llibre, de Miquel Àngel Pradilla, representant d'Onada Edicions, de Ruth Martí, representant de la Penya Mechero, de Francisco Lluch, president del Consell Regulador de Denominació d'Origen i de l'alcaldessa de la localitat, Xaro Miralles.

"Els millors pinxos i tapes de la carxofa de Benicarló", també disponible en versió en castellà, és un llibre que posa de manifest la versatilitat i les possibilitats que ofereix aquest fruit, en un format, el pinxo, que experimenta un veritable auge, i que reinterpreta la cuina tradicional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada